Balıkesirspor- Adana Demirspor Notları - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor- Adana Demirspor Notları

ENGİN ÇATIR'IN İLK MAÇI Reha Erginer'in cuma günü istifa etmesinin ardından zorlu maçta Balıkesirspor'un başında sahaya antrenör Engin Çatır çıktı.

25.09.2016 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ENGİN ÇATIR'IN İLK MAÇI

Reha Erginer'in cuma günü istifa etmesinin ardından zorlu maçta Balıkesirspor'un başında sahaya antrenör Engin Çatır çıktı. Kırmızı beyazlı takımda daha önce futbolcu olarak görev yapan Engin Çatır, kariyerinde ilk kez bir 1'inci Lig maçında sorumluluk üstlendi.

Engin Çatır, sakat Dilaver'in yerine N'Dongala'ya, Muhammed Ali'nin yerine de Kethevoama'ya ilk 11'de şans verdi. Hafta içinde Hatayspor'la oynanan kupa maçında 218 günlük forma hasretine son veren kaptan Hüseyin de yedekler arasında maça başladı.

KALECİ EMRULLAH ADANA DEMİRSPOR'UN KAPTANI

Balıkesirspor'da büyük başarılar yaşayan ve Süper Lig'de oynama fırsatı bulan kaleci Emrullah Şalk, Atatürk Stadı'na bu kez Adana Demirspor'un kaptanı olarak çıktı. Geride bıraktığımız sezon Adana Demirspor'da forma giyen Burak Çalık ise bu kez Balıkesirspor'un kaptanı olarak pazubandı taşıdı. Burak, ilk golde asisti yapan oyuncu oldu.

ERKAN SÖZERİ DE RAKİP OLDU

Geçen sezon ilk 7 hafta Balıkesirspor'un teknik direktörlüğünü üstlenen ardından istifa edip Giresunspor'un direksiyonuna geçen Erkan Sözeri de bu kez Adana Demirspor'un başındaydı. Tecrübeli teknik adam karşılaşma öncesi Balıkesir'de eski dostları ve futbolcularla hasret giderdi.

FEHMİ SAĞINOĞLU İÇİN SAYGI DURUŞU

Geçtiğimiz hafta içinde 79 yaşında vefat eden eski milli futbolcu Fehmi Sağınoğlu Balıkesir'de de unutulmadı. Beşiktaş'tan sonra Balıkesirspor'da forma giyen Fehmi Sağınoğlu için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

TRİBÜNDE BOŞLUKLAR VARDI

Balıkesirli futbolseverler, müsabakaya fazla ilgi göstermedi. Maraton ile birlikte kapalı ve kale arkası tribünlerde geniş boşluklar dikkat çekti. Adana Demirspor'un tarafar grubu da yaklaşık 200 kişiyle misafir tribününde yerini aldı ve takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı yaklaşık 4000 futbolsever izledi.
- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor- Adana Demirspor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement