Balıkesirspor'da Hasar Büyük - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da Hasar Büyük

Balıkesirspor\'da Hasar Büyük

Ptt 1'inci Lig'de Kardemir Karabükspor deplasmanında 3-0'lık skorla sezonun en ağır mağlubiyetini alan Balıkesirspor'da hasar büyük. Ligdeki 10 maçlık yenilmezlik unvanını Karabük'te bırakan kırmızı beyazlı ekip bu bozgunla 3 basamak gerileyip 6'ncı sıraya inerken, savunmadaki en önemli oyuncusu Tomislav Glumac'ı da kaybetti.

08.02.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Kardemir Karabükspor deplasmanında 3-0'lık skorla sezonun en ağır mağlubiyetini alan Balıkesirspor'da hasar büyük. Ligdeki 10 maçlık yenilmezlik unvanını Karabük'te bırakan kırmızı beyazlı ekip bu bozgunla 3 basamak gerileyip 6'ncı sıraya inerken, savunmadaki en önemli oyuncusu Tomislav Glumac'ı da kaybetti. Zorlu randevuda dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Hırvat stoper, bu hafta ikinci basamaktaki Vartaş Elazığspor'la Balıkesir'de oynanacak kritik müsabakada forma giyemeyecek.

Son iki maçta sakatlığı bulunan Hüseyin Tok'un yerine stoperde asıl pozisyonu sağ bek olan Cüneyt Köz'e görev veren teknik direktör Fikret Yılmaz'ın Vartaş Elazığspor sınavında Cüneyt'in yanında iyileşmesi halinde Hüseyin'i sahaya sürmesi bekleniyor. Hüseyin'in yetişmemesi durumunda savunmanın göbeğinde İlhan Eker-Cüneyt ikilisinin oynayabileceği bildirildi. Balıkesirspor'un ara transferde renklerine bağladığı İlhan, Multigroup Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen idman eksiği olduğu gerekçesiyle süre almamıştı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da Hasar Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement