Balıkesirspor'da Spor Toto Süper Lig'e Yükselme Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Balıkesirspor'da Spor Toto Süper Lig'e Yükselme Heyecanı

Balıkesirspor, Orduspor ve Ankaraspor, doğrudan bir üst lige çıkmanın planlarını yapıyor.

10.04.2014 12:10  Güncelleme: 11:14

PTT 1. Lig'de, lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 5 puan gerisindeki Orduspor ile aynı puanda zirve yarışını sürdüren Balıkesirspor, son 4 haftada en iyi sonuçları alarak Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselecek iki takımdan biri olmayı hedefliyor.

Ligde son 4 haftaya girilirken futbolseverleri heyecan dolu maçlar bekliyor. En yakın rakibinin 5 puan önünde bu son bölüme avantajlı giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, büyük ölçüde bir üst ligi garantilerken hemen altındaki 3 takım ise ince hesaplar yapıyor. Liderin 5 puan gerisinde 64'er puanla ikinci sıradaki Orduspor ve üçüncü Balıkesirspor ile 62 puana sahip Ankaraspor'u, oldukça zorlu, heyecanlı ve stresli 4'er maç bekliyor. Bu hafta sonu sahasında Samsunspor'u ağırlayacak Orduspor, sırasıyla deplasmanda Bucaspor, sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak ve son hafta Şanlıurfaspor'a konuk olacak. Zorlu dörtlü virajın ilk maçında Adanaspor ile deplasmanda oynayacak Ankaraspor ise sırasıyla sahasında Mersin İdmanyurdu, dış sahada Orduspor ile karşılaşacak ve sezonu, sahasındaki Karşıyaka maçıyla kapatacak. Balıkesirspor'un fikstür avantajı Orduspor ve Ankaraspor'un birbirleriyle oynayacağı ve ligin iddialı ekipleriyle zorlu maçlara çıkacağı hesap edildiğinde Balıkesirspor'un fikstür avantajı bulunuyor.

Bu hafta sonunda Karşıyaka'ya konuk olacak Balıkesirspor, sahasında Manisaspor, deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Son hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak kırmızı-beyazlılar, rakiplerinin puan kaybından önce alacağı puanların hesabını yapıyor. Sezonun ilk yarısında 18 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alan Balıkesir ekibi, ikinci yarıda ise 14 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle üst sıralardaki yerini korumayı başardı. Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için 40 yıllık özlemine son vermek isteyen Balıkesirspor'da Teknik Direktör İsmail Ertekin'e göre 4 maçtan alınacak 12 puan, üst lige isimlerini yazdırmaya yetecek. Avantajın kendilerinde, iplerin ellerinde olduğunu vurgulayan Ertekin, 4 maçı da kazanarak Spor Toto Süper Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesirspor'da Spor Toto Süper Lig'e Yükselme Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement