Balıkesirspor'dan Gollü Prova - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'dan Gollü Prova

Balıkesirspor\'dan Gollü Prova

PTT 1'inci Lig'de ikinci etap kampını Afyon'da yapan Balıkesirspor, sezon öncesi oynadığı son hazırlık maçında Kahramanmaraşspor'u 4-1 mağlup etti.

12.08.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1'inci Lig'de ikinci etap kampını Afyon'da yapan Balıkesirspor, sezon öncesi oynadığı son hazırlık maçında Kahramanmaraşspor'u 4-1 mağlup etti. Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmaya Vukovic- Okan, Glumac, Oğuz, Bülent, Muhammed Ali, İshak, Burak Çalık, Foxi, N'Dongala, Bekamenga ilk 11'iyle çıkan kırmızı beyazlıların gollerini yeni transferler Burak (2) ve Bekamenga (2) attı.

Balıkesirspor'a tek sezonluk aradan sonra dönen Burak, maçta 2 golün yanı sıra Bekamenga'ya yaptığı 2 asistle de yıldızlaştı.

Sezon öncesi daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Samsunspor ile 1-1, Elaziz Belediyespor'la da 0-0 berabere kalan, Manisaspor'a 1-0 mağlup olup, Ankara Demirspor'u ise 2-1'le geçen Balıkesirspor, kampı bugün noktaladı. Haftasonu 2 gün izin yapacak kırmızı beyazlılar, pazartesi gününden itibaren 22 Ağustos Pazartesi Balıkesir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor'la yapılacak ligin ilk maçına hazırlanacak.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'dan Gollü Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement