Balıkesirspor'un Yeni Transferi Mehmet: "Her Takımda Terimi Son Damlasına Kadar Akıtırım" - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'un Yeni Transferi Mehmet: "Her Takımda Terimi Son Damlasına Kadar Akıtırım"

Balıkesirspor\'un Yeni Transferi Mehmet: "Her Takımda Terimi Son Damlasına Kadar Akıtırım"

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Bandırmaspor'dan transfer ettiği Mehmet Boztepe, "Formasını giydiğim her takım için terimi son damlasına kadar akıtırım" dedi.

25.06.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Bandırmaspor'dan transfer ettiği Mehmet Boztepe, "Formasını giydiğim her takım için terimi son damlasına kadar akıtırım" dedi.

Mehmet Boztepe, kendisine yönelik "Sık sık takım değiştiriyor, istikrarı tuttaramadı" eleştirilerine cevap verdi. Orta saha oyuncusu Mehmet, bu konuda şunları söyledi:

"Forma giydiğim tüm kulüpleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Futbolda birliktelikler gibi ayrılıklar da doğaldır. Son olarak formasını giydiğim ve şampiyonluk yasadığım Bandırmaspor'dan ayrıldım. Sözleşmemdeki maddeyi kullanıp, tek taraflı fesih hakkım olmasına rağmen yönetim ile anlaşıp karşılıklı sonlandırma yaptık. Fesih bedelini de kulübe ödedim. Hepsi helali hoş olsun."

Bandırmaspor'la yaptığı iki görüşmede olumlu sonuç alınamaması üzerine Balıkesirspor ile anlaştığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, kırmızı beyazlı formayı giymekten büyük onur duyacağını söyledi. Mehmet Boztepe, şöyle devam etti: ;

"Şunun bilinmesini isterim ki, Balıkesirspor'un şampiyonluğu için takım arkadaşlarımla birlikte elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu duygular içerisinde transferimin Balıkesirspor camiasına hayırlar getirmesini diliyorum."

Öte yandan Balıkesirspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen yedek kaleci Ertuğrul Furkan'dan sonra üçüncü kaleci Umutcan Yüksel de Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor'a bir yıllığına kiralandı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'un Yeni Transferi Mehmet: 'Her Takımda Terimi Son Damlasına Kadar Akıtırım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement