Bana Sevmeyi Anlat 14. Bölüm Fragmanında Haşmet Tutuklanıyor - Son Dakika
Magazin

Bana Sevmeyi Anlat 14. Bölüm Fragmanında Haşmet Tutuklanıyor

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat 14. bölümünde Haşmet tutuklanıyor. Bana Sevmeyi Anlat 14. bölümüyle bu akşam Fox TV'de olacak.

05.12.2016 16:23  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bana Sevmeyi Anlat 14. bölümünde Haşmet tutuklanıyor. Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat, 14. bölümüyle ekranlara geliyor. Bana Sevmeyi Anlat'ın 14. bölümünde Hayatına kaldığı yerden devam eden Berna, Alper'den vazgeçmemek için harekete geçer. Suzan, Berna'nın uyanmasıyla hayata karşı umutlanmıştır ancak beklenmedik bir durumun içinde bulur kendini. Haşmet, kendisini oyuna getirenden hesap sormak için harekete geçmiştir. Geçmişiyle yüzleşmeye hazırlanan Canan yeni bir dönemin başlangıcında olduğundan habersizdir. Ezgi, aşk acısıyla yanıp tutuşurken Alper ve Leyla'ya yardım için gizlice Engin'in evine girer. Evde bulduğu şey ona bambaşka bir Engin anlatmaktadır. Alper ve Leyla ise aşklarını özgürce yaşayabilmek adına önemli bir adım atar… Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT HİKAYESİ

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper'i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ'ın yer aldığı Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi "Bana Sevmeyi Anlat" Pazartesi akşamları FOX'ta!

Bana Sevmeyi Anlat 14. Bölüm Fragmanında Haşmet Tutuklanıyor

Son Dakika Magazin Bana Sevmeyi Anlat 14. Bölüm Fragmanında Haşmet Tutuklanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement