Bandırmaspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'da farklı kazanılan Bozüyükspor galibiyetinin sevinci yaşandı.

01.04.2014 16:28  Güncelleme: 16:29

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'da farklı kazanılan Bozüyükspor galibiyetinin sevinci yaşandı.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibimiz ilk yarıda iyi direndi. İkinci yarı oyunu kontrolümüz altına aldık. Rakibimiz ligin son sırasında olmasına rağmen maçın sonuna kadar iyi mücadele etti. İstediğimiz 3 puanı attığımız 3 golle aldık" dedi.

BUGSAŞ'A KİLİTLENDİLER

Pazar günü sahalarında Buğsaşspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Mustafa Çapanoğlu, şöyle devam etti:

"Play off hedefmizi sürdürebilmemiz için bu maçı kazanmak zorundayız. Buğsaşspor son haftalarda kötü sonuçlar almasına rağmen play off iddiasını sürdürebilmek için bu maçtan puan almak isteyecektir. Ancak taraftarımızında desteğiyle sahadan puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum."

Mustafa Çapanoğlu, kart cezalısı olan Yasin Palaz'ın Buğsaş müsabakasında takımdaki yerini almayacağını, sakatlıkları bulunan Ali Serin ve Tayfur Bingöl'ün ise tedavisinin devam ettiğini sözlerine ekledi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement