Bandırmaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'da Bayramlaşma

Bandırmaspor\'da Bayramlaşma

Bandırmaspor yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyet, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'ndeki sosyal tesislerde düzenlenen bayramlaşmada bir araya geldi.

07.10.2014 11:26

Bandırmaspor yönetim kurulu, futbolcular ve teknik heyet, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'ndeki sosyal tesislerde düzenlenen bayramlaşmada bir araya geldi.

Bayramlaşma töreninde konuşan Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Kurban Bayramı Bandırmaspor'umuzun geleceği için güzel bir gün olsun. 3 yıldan beri kapısından döndüğümüz PTT 1'inci Ligi'ne bu yıl çıkmak istiyoruz. Bu konuda herkesin kendi üzerine düşen görevi en güzel şekilde yapması gerekiyor. Yönetim olarak tek bir hedefimiz var oda Bandırmaspor'un başarışıdır. Bunun için her şeye açığız. Bu yıl hem fair play hem de futbol anlamında başarılı olacağız ve örnek kulüp olacağız. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız" dedi.

Yapılan bayramlaşmanın ardından Bandırmaspor yarın sahasında karşılaşacağı Ankaragücü müsabakasının hazırlıklarına devam etti. Sakatlıklar bulunan Oğuz Özden, Onur Karakabak ve Sertaç Çam takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement