Bandırmaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

BALIKESİR: (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, teknik direktör Kemal Kılıç ile nikah tazeledi.

27.06.2015 16:00

BALIKESİR: (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, teknik direktör Kemal Kılıç ile nikah tazeledi.

Özsoylar İş Merkezi'nde düzenlenen törende Bordo-beyazlı ekip, Kılıç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Erhan Altıntaş yaptığı açıklamada Kemal Kılıç ile uyumlu çalıştıklarını bu nedenle yeni sezon öncesinde yine kendisini tercih ettiklerini söyledi.

Kemal Kılıç'ın hem camiayı hem de ligi çok yakından tanıdığını vurgulayan Elmastaş, "Ön görüşmede hiçbir sıkıntı çekmeden anlaştığımız Kemal Kılıç ile şimdi resmi sözleşme imzalıyoruz. Transfer için global bir bütçe belirledik. Bu rakamlar doğrultusunda transferleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Teknik direktör Kılıç ise geçen sezon Bandırmaspor taraftarının şampiyonluğu ne kadar çok istediğini gördüğü için hiç düşünmeden kendisine gelen teklifi kabul ettiğini anlattı.

Görev yaptığı takımlarda son 15 senede 7 şampiyonluk 3 final yaşadığını anımsatan Kılıç, "Biz bu sene de şampiyonluğu kovalarken bir yandan da kulübün kurumsallaşmasını sağlamalıyız. Bu yüzden geçiş sürecinde sıkıntılar yaşayabiliriz. Bugüne kadar hedefim hep üst sıralar olmuştur. Kadromuzun az bir takviye ile başarılı olacağını gördüm. O yüzden ekonomik transferler yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement