Bandırmaspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Öncelikli hedefimiz iç transferi bitirmek.

30.06.2015 13:56

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, "Öncelikli hedefimiz iç transferi bitirmek. Ardından da dış transfere yönelmektir." dedi.

Tesislerde gazetecilere açıklama yapan Kılıç, iç ve dış transferde kulübün mali yapısını da dikkate alarak hareket edeceklerini kaydederek, "Teknik heyet olarak yönetim kurulunun kurumlaşma ve borçların ödenmesine yönelik çalışmalarına bizlerde yapacağımız transferlerle destek olmak istiyoruz. Kulübümüze faydalı olacağına inandığımız, başarıya aç ve ekonomik yönden bize yük olmayacak futbolcuları yeni transfer döneminde kulübüme kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Kılıç, geçen yıl Bursaspor'dan kiralanan Bekir ve Furkan'ın performansından memnun olduğunu belirterek, bu yıl da kiralanmaları konusunda yönetime olumlu görüş verdiğini söyledi.

Bandırmaspor bünyesinde izleme komitesinin sadece transfer dönemlerinde kurulmasına sıcak bakmadığını dile getiren Kılıç, "Uzun vadeli olarak izleme komitesinin kurulmasının Bandırmaspor'a faydalı olacağı kanaatindeyim. İzleme komitesinin ülke genelinde takip edileceği 16-17 yaş grubundaki gençlerin alt yapıya kazandırılması Bandırmaspor'un geleceği açısından çok önemli. Teknik heyet olarak alt yapıya gerekli önemi vereceğiz. Gençlerimiz bu dönem takibimiz altında olacaklardır" şeklinde konuştu.

Kılıç, "Hiçbir takım bu dönemdeki kadar lig boyunca şampiyonluğa yaklaşmadı. Play-of müsabakalarında kaçırdığımız penaltı ve gol noktalarındaki eksikliklerimiz şampiyonluğun kaybedilmesindeki önemli etkenlerden biridir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement