Barcelona, Athletic Bilbao'yu 5-2 Yendi - Son Dakika
Spor

Barcelona, Athletic Bilbao'yu 5-2 Yendi

Barcelona, Athletic Bilbao\'yu 5-2 Yendi

Katalan devi Barcelona, deplasmanda Athletic Bilbao'yu 5-2 yendi. Messi, 2 asistle La Liga tarihinin en çok asist yapan futbolcusu ünvanını da ele geçirdi.

09.02.2015 00:17  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'nın 22. haftasında Athletic Bilbao ile FC Barcelona karşı karşıya geldi. Nuevo San Mames'te oynanan mücadeleyi konuk ekip Barcelona 5-2 kazandı.

GOLLER

Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Lionel Messi, 26. dakikada Luis Suarez, 62. dakikada kendi kalesine Oscar De Marcos, 64. dakikada Neymar ve 85. dakikada Pedro Rodriguez attı. Athletic'in golleri 59. dakikada Mikel Rico ve 67. dakikada Aritz Aduriz'den geldi.

Bilbao'dan Xabier Etxeita 75. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

LIONEL MESSİ TARİHE GEÇTİ

Neymar ve Luis Suarez'in gollerinde asisti yapan Lionel Messi, bu iki asistle La Liga tarihinin hem en çok gol atan hem de en çok asist yapan ismi oldu. Neymar ise 64. dakikada attığı gol ile Barcelona'nın bu sezon 100. resmi golünü attı.

BARÇA 53 PUANA YÜKSELDİ

Barcelona bu sonuçla puanını 53'e yükseltirken, Athletic Bilbao 23 puanda kaldı. Barcelona gelecek hafta Levante'yi ağırlayacak. Athletic Bilbao ise Granada'ya konuk olacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Athletic Bilbao'yu 5-2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hülooğğğ: google angara messi yaz search et 0 4 Yanıtla

Advertisement