Neymar Yıllık Geliri ile Ferrari Aperta'dan 26 Tane Alabilir - Son Dakika
Spor

Neymar Yıllık Geliri ile Ferrari Aperta'dan 26 Tane Alabilir

Neymar, toplamda yıllık 90 milyon Euro gelirliyle, tanesi 3.5 milyon Euro olan LaFerrari Aperta'dan 26 tane alabilir.

25.03.2017 17:45  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 yaşına henüz giren ve kulüp seviyesinde 200. resmi golünü, milli takımda 51. golünü atan Neymar, dünyanın gelmiş geçmiş en çok kazanan sporcu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

MAAŞTA DÖRDÜNCÜ

İspanya'da çıkan haberde; Neymar'ın geçen sezon Barcelona ile yenilediği sözleşme ile birlikte haftalık 300 bin Euro aldığı belirtildi. Neymar'ın maaşı ile dünyada 4. sırada olduğu, hemen önünde Lionel Messi, Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo olduğu ifade edildi.

21 MİLYON DOLAR SADECE SPONSORLARDAN

Neymar'ın başta dünyaca ünlü Claro, Panasonic, Nike, Gillette ve Red Bull ile sponsorluk anlaşmaları olduğu ve bu anlaşmalardan 21 milyon Dolar kazandığı belirtildi. Brezilyalı oyuncunun, dünyanın sponsorluklardan en çok kazanan futbolcusu olduğu bilgisi verildi.

YAPIMCILIK, MENAJERLİK, İMAJ HİZMETLERİ...

Neymar'ın NN Consultoria adında bir yatırım şirketi olduğu ve annesi Nadine Gonçalves tarafından yönetildiği ifade edildi. Bu şirketin 'xXx: Return of Xander Cage' gibi filmlerin yapımcılığını yaptığı ve çok sayıda yıldıza imaj hizmeti sunduğu, ayrıca Santoslu futbolcu Arthur Gomes ile Olimpiyatlar'da altın madalya kazanan Thiago Braz gibi sporculara menajerlik yaptığı kaydedildi.

İŞTE NEYMAR'IN NET KAZANCI

Neymar'ın tüm iş kollarından toplamda senelik 90 milyon Euro'ya yakın bir para kazandığı ve şu an futbol dünyasında sadece Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'dan az kazandığının altı çizildi.

26 TANE FERRARİ ALABİLİYOR

Neymar, piyasada çok tutulan ve tanesi 3.5 milyon Euro olan LaFerrari Aperta'dan isterse 24 tane alabiliyor.

Neymar Yıllık Geliri ile Ferrari Aperta\'dan 26 Tane Alabilir

Son Dakika Spor Neymar Yıllık Geliri ile Ferrari Aperta'dan 26 Tane Alabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement