Bartın - Çayda Mahsur Kalan Traktör İş Makinesiyle Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Bartın - Çayda Mahsur Kalan Traktör İş Makinesiyle Kurtarıldı

Bartın - Çayda Mahsur Kalan Traktör İş Makinesiyle Kurtarıldı

Çayda mahsur kalan traktör iş makinesiyle kurtarıldıBARTIN'ın Kozcağız Beldesinde, 52 yaşındaki Erdoğan Karaca traktörüyle kestirme olması için çaydan karşıya geçmek isteyince mahsur kaldı.

07.05.2016 20:33

Çayda mahsur kalan traktör iş makinesiyle kurtarıldı

BARTIN'ın Kozcağız Beldesinde, 52 yaşındaki Erdoğan Karaca traktörüyle kestirme olması için çaydan karşıya geçmek isteyince mahsur kaldı. Çayın ortasında kalan traktör iş makinası yardımıyla halatla çekilerek çıkartıldı.

Beldede yaşayan 52 yaşındaki Erdoğan Karaca 74 DE 148 plakalı traktörünün arkasına saman balya makinasını takarak, Eskihamidiye köyüne kestirmeden gitmek için Kozcağız çayına girdi. Çayın bir bölümüne kadar ilerleyen traktör derinlik artınca suyun ortasında kaldı.

Erdoğan Karaca bunun üzerine telefonla Kozcağız Belediyesi'ni arayarak yardım istedi. Karaca bu sırada ıslanamamak için traktörün tepesine çıkarak dakikalarca kurtarılmayı bekledi. Kısa süre sonra gelen belediyeye ait iş makinesi çayın ortasında kalan traktörü halatla çekerek çıkardı. Traktörün motor bölümünün su almasından dolayı çayın ortasında kaldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın - Çayda Mahsur Kalan Traktör İş Makinesiyle Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement