Basın Konseyi Prof. Dr. Yalçıntaş'ı Andı - Son Dakika
Güncel

Basın Konseyi Prof. Dr. Yalçıntaş'ı Andı

Basın Konseyi Prof. Dr. Yalçıntaş\'ı Andı

Basın konseyi Yüksek Kurulu'nun üyesi olan ve 15 Temmuz günü kalp krizi sonucu vefat eden Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, kurul toplantısında anıldı.

20.07.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın konseyi Yüksek Kurulu'nun üyesi olan ve 15 Temmuz günü kalp krizi sonucu vefat eden Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, kurul toplantısında anıldı. Kurul toplantısında Yalçıntaş'ın oturduğu koltuk boş bırakıldı ve kurul heyetinin toplu resmi ve "Hep Aramızda" yazılı bir not bırakıldı.

1933'de Ankara'da doğan Yalçıntaş, Yüksek Ticaret ve İktisat Okulu'nu bitirdi ve ardından Fransa Caen Üniversitesi'nde Doktora, İngiltere Londra Üniversitesi London School of Economics and Social Sciences'de Doçentlik Çalışmaları yaptı. DSİ ve DPT'de Yönetici, TRT Genel Müdürlüğü, Türkiye Gazetesi Başyazarlığı, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyeliği, Tercüman Gazetesi Yazarlığı, 21, 22'inci. Dönem İstanbul Milletvekilliği ile AGİTPA Türk Grubu Başkanlığı yaptı. Profesör Yalçıntaş, uzun bir süreden beri Basın Konseyi'nin Yüksek Kurul üyeliğini yürütüyordu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basın Konseyi Prof. Dr. Yalçıntaş'ı Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement