Başkan Aksu, Taşeron İşçiler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksu, Taşeron İşçiler ile Bir Araya Geldi

Başkan Aksu, Taşeron İşçiler ile Bir Araya Geldi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye bünyesinde çalışan taşeron işçiler ile Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi’nde yapılan toplantı bir araya geldi.

05.02.2016 16:58

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye bünyesinde çalışan taşeron işçiler ile Şehir Tiyatrosu Vahit Sütlaş Sahnesi'nde yapılan toplantı bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Kerim Aksu, "2009 yılında göreve geldiğimizde taşeronda çalışan arkadaşlarımız 527 TL asgari ücret alıyordu. Biz bunu az bulduk ve bu ücretlerine %20 ile %50 oranında zam yaptık. 130 taşeron vardı, biz bu sayıyı 860 civarına çıkardık. Ben her zaman işçiden yana tavır aldım. Giresun Belediyesi olarak birlikte çalıştığımız arkadaşlara imkanlarımızı zorlayarak daha iyi yaşayabilecekleri geliri sağlamaya çalışıyoruz. Çalışanlarımızla birlikte hizmet üretiyoruz. Sendikalı olmak, örgütlü olmak, birlik olmak çok önemlidir. İmkanım olsa şuan bin işçi yine alırım. Giresun çocuğu ekmek yesin. Bu şehirde işsizlik olmasın. İş bulamıyor diye gençlerimiz göç etmesinler" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksu, Taşeron İşçiler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement