Başkan Alıcık İş Yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık İş Yeri Açılışına Katıldı

Başkan Alıcık İş Yeri Açılışına Katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hizmete giren bir çorbacının açılışını gerçekleştirdi.

28.11.2016 11:53

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi'nde hizmete giren bir çorbacının açılışını gerçekleştirdi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi Atatürk Caddesi'nde hizmete giren çorbacının açılışını gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Leyla Yılmaz'ın yapacağı Nazilli'nin yeni lezzet durağı çorbacının açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız, Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Çorbacı açılışına katılımları ile destek veren tüm misafirlere ve Başkan Alıcık'a teşekkür eden İşletmeci Leyla Yılmaz, "Zengin çorba çeşitlerimizin yanında pilav üstü tavuk ve kavurma, ayrıca da fasulyede de bir o kadar iddialıyız. Çorba çeşitleri olarak ayak paça, kelle paça, işkembe, damar tuzlama, dil paça ve mercimek çorbasıyla toplam 6 çeşit çorbayla müşterilerimize hizmet vereceğiz. Yöresel tereyağımızı tüm ürünlerimizde kullanacağız. Nazilli'de böyle bir mekanın eksikliğini gördük ve Eşim ile birlikte Nazilli'de ailelerin gidebileceği bir çorbacı açmaya karar verdik. 24 saat açık ve evlere de servisimiz vardır. Kaliteli hizmet anlayışı, hijyenik koşulları ve birbirinden leziz çorbaları ile konuklarımıza damak ziyafeti yaşatmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Haluk Alıcık'ta açılışta yaptığı konuşmada işyerinin bol kazanç getirmesini, işsizlere istihdam sağlamasını dileyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Alıcık okunan açılış duasının ardından çorbacının açılış kurdelesini kesti ve Nişantaşı Çorbacısının iddialı çorba çeşitlerinin tattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık İş Yeri Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement