Başkan Aydıner'den Yaşlılara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Aydıner'den Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

24.03.2015 15:20

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Başkan Aydıner, "Sık sık ziyaret etmemiz lazım. Onların hayır dualarını almamız lazım" dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. A İbrahim Ulusoy ile beraber 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Ziyareti esnasında hastaların sorunlarını dinleyen Aydıner, hastalara çiçek vererek şifa diledi.

"HER ZAMAN YAŞLILARIMIZI ZİYARET ETMELİYİZ"

Yaşlıları sadece bu anlamlı günde ziyaret etmek değil her zaman onların yanında olmak gerektiğini vurgulayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bugün Bayrampaşa Devlet Hastanemizi ziyaret ettik, sayın başhekimimizle birlikte ziyaret ediyoruz. Bu anlamlı hafta münasebetiyle biz onları ziyaret etmiş olduk, bu hafta bir vesile oldu. Çok mutlu oldular ve hastanenin bugün ziyaretimizde şunu gördüm. Başta Başhekimimiz olmak üzere tüm ekip doktor arkadaşlarımızla beraber hastalarımıza son derece ihtimam gösterildiğini görmüş olduk" dedi.

Başkan Aydıner, yaşlıların her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini belirterek, "Hastalar mutlu oldular. Bize dua ettiler. Biz de onlara dua ettik. Onlara acil şifalar diledik. Tabii şifaları hem kendilerine Cenab-ı Hak tarafından kendilerine bahşedilecek hem de hastanedeki doktor arkadaşlarımız tarafından inşallah ellerinden gelen şifa verilecek. Tabii yaşlılarımızı sadece böyle bu hafta değil, her gün ellerini gidip öpmemiz lazım. Sık sık ziyaret etmemiz lazım. Onların hayır dualarını almamız lazım. Bayrampaşa Belediye Başkanı olarak da biz sık sık bunu yapıyoruz. Evlerine de gidiyoruz. Nerede onları görürsek ellerini öpüyoruz. Onların hayır dualarını almak için mücadele veriyoruz. Çünkü onlar bizi yetiştiren büyüklerimiz. Bizlere hayat veren büyüklerimiz. Özellikle elleri öpülesi analarımızı, büyüklerimizi, amcalarımızı ziyaret etmekten bu hafta münasebetiyle mutlu olduğumuzu burada ifade ediyorum" şeklinde konuştu.

"BAYRAMPAŞA'DA SAĞLIK, BAYRAMPAŞA'DA HAYAT VAR"

Yaşlıları ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. A. İbrahim Ulusoy, "Ben başta sayın başkana çok teşekkür ediyorum. Bizi göreve başladığımız ilk günden itibaren hiç yalnız bırakmadı. Hem bir baba olarak, hem bir ağabey olarak, her türlü maddi, manevi desteklerini esirgemediler. Bugün yine yanımızdaydılar, hastalarımızı ziyarete geldiler. İnşallah sağlıkta dönüşüm politikalarıyla Cumhurbaşkanımızın açtığı bu güzel yolda her türlü her açıdan, hem madden hem maddi anlamda hastalarımıza ve vatandaşlarımıza güzel güzide sağlık hizmeti vermek yolunda, Bayrampaşa'da sağlık, Bayrampaşa'da hayat var sloganıyla daha güzel hizmetler vereceğiz. Başkanımıza bugünkü ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aydıner'den Yaşlılara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement