Başkan Ayhan Karne Dağıtım Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ayhan Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Başkan Ayhan Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ve kaymakam Eyüp Fırat Akçakale Süleyman şah ilk okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldılar.

23.01.2015 14:41  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Süleyman şah ilk okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine belediye başkanı Abdulhakim Ayhan,ilçe kaymakamı Eyüp Fırat,ilçe milli eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, milli Eğitim şube müdürleri,Süleyman şah ilk okul müdürü Abdurrahim Akay,Veliler ve öğrenciler katıldı.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yarı yılı nedeniyle karne dağıtım töreninde konuşan Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat:"2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının yarıyıl tatilinde Süleyman şah ilk öğretim okulunda öğrencilerle beraber olduk.Çocuklarımıza karnelerini teslim ettik.Küçük hediyelerimiz oldu.Ben bu yarı yıl tatilinin hem çocuklarımıza hem ailelerine hem de Öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olmasını dilerim" Dedi.

Başkan Ayhan ise:"İlk yarıdaki eksikliklerinizi başarısızlık olarak düşünmeden ve kendinizi üzmeden bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim. Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır."Dedi

Öğrencilere karnelerini dağıtan başkan Ayhan ve kaymakam Fırat öğrencilere karnelerin yanında çeşitli hediyeler ve oyuncaklarda verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ayhan Karne Dağıtım Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement