Başkan Bakıcı ile Dekan Akkoç Birarada - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı ile Dekan Akkoç Birarada

Başkan Bakıcı ile Dekan Akkoç Birarada

Selçuk Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) Hava Ulaştırma Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı ziyaret etti.

15.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) Hava Ulaştırma Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'yı ziyaret etti.

Selçuk'ta 2012 yılında eğitim vermeye başlayan Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu öğretimini sürdürürken Türk Hava Kurumu Üniversitesi tarafından dekanı da atanarak Hava Ulaştırma Fakültesi de yeni öğretim yılı için hazırlıklarını tamamladı. Her yıl öğrenci sayısını arttıracak olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencilerine eğitim veremeye devam edecek.

Belediye başkanlığı görevine başlayan Başkan Bakıcı'yı makamında ziyaret eden Hava Ulaştırma Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. İrfan yeni görevinde Başkan Bakıcı'ya başarılar diledi. Başkan Bakıcı "eğitim bizim için çok değerli. Kentimizde eğitim veren Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ne ve önümüzdeki yıl eğitime başlayacak olan Dokuz Eylül Üniversitesi'ne belediye olarak destek vermeye devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı ile Dekan Akkoç Birarada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement