Başkan Demircan, En Büyük Hayalini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Demircan, En Büyük Hayalini Açıkladı

Başkan Demircan, En Büyük Hayalini Açıkladı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, hayatının en anlamlı ve önemli hayalini sosyal medya üzerinden kaleme aldığı bir gönderi ile takipçileriyle paylaştı.

18.03.2015 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, hayatının en anlamlı ve önemli hayalini sosyal medya üzerinden kaleme aldığı bir gönderi ile takipçileriyle paylaştı. Başkan Demircan, "Hayatımın anlamı ve en önemli hayalim Okmeydanı Projesidir" dedi.

Yanlış ve eksik bilgiler nedeniyle vatandaşın sorunlarla karşılaşmasını istemeyen Beyoğlu Belediyesi, uzun yıllar boyunca bir kabus haline gelen tapu sorununun çözümünde son aşamaya geldi. Okmeydanı'nda yıllardır yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulduğu bu günlerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan en büyük hayalini sosyal paylaşım sitesi üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Okmeydanı Projesi için "Hayatımın en anlamlı ve önemli projesi" ifadelerini kullanan Demircan, paylaşımında tapu sorunlarının çözümündeki aşamaları anlatan bir video ve fotoğraf da yayınladı. Paylaşım saniyeler içinde çok sayıda beğeni alırken 'Bir Okmeydanı Hayali' ismiyle paylaştığı video ise dakikalar içinde izlenme rekorları kırdı.

"HAYATIMIN ANLAMI VE EN ÖNEMLİ HAYALİM OKMEYDANI PROJESİ"

Okmeydanı Projesi ile ilgili paylaşımına yorum yapan takipçilerine teşekkür eden Ahmet Misbah Demircan, şunları kaydetti:

"Okmeydanı'nda ilk hedefimiz herkesi tapu sahibi yapmaktı. Şükürler olsun ki, bugün tapuların yüzde 25'ini vermiş bulunuyoruz ve tapularını sahiplerine vermeye devam ediyoruz. Şüphesiz mal sahipleri kendi aralarındaki uzlaşmaları tamamlayarak muamelelerini gerçekleştiriyorlar. Bu arada vatandaşımız bizden, kentsel dönüşümü de talep etti. Biz de hazırlık yaptık ve paylaştık. Bu geleceğin Okmeydanı hazırlığımızı kamuoyuyla paylaşalı henüz 1,5 yıl oldu. Hedef olarak da bitiş tarihi için 2023 dedik. Tapularda belli bir aşamaya gelmek, hukuki altyapıyı aşmak, yatırım finansmanını çözmek şu an üzerinde çalıştığımız konulardır. Otoparklarıyla beraber yaklaşık 5 milyon metre kareye yakın bir işten bahsediyoruz. Bunun hazırlığını yapıyoruz. Bu büyüklükte bir iş, dönüşüm olarak Dünyada bir ilk olacak. Ama bizim için, Tarlabaşı ve Örnektepe tecrübelerinden sonra bu işi gerçekleştirmek sorun değil. Ne var ki en azında Tapularda biraz daha mesafe almamız şarttır. Sabırsızlığınız bana çalışma azmi veriyor. Şunu ifade etmek isterim ki, Okmeydanı projesini gerçekleştirmek hayatımın anlamı ve en önemli hayalimdir. Rabbim nasip ederse bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demircan, En Büyük Hayalini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement