Başkan Demircan Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Demircan Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Demircan Vatandaşlarla Bayramlaştı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bayram namazını büyük Piyalepaşa Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

18.07.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bayram namazını büyük Piyalepaşa Camii'nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Namaz sonrası çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Demircan, her bayram olduğu gibi yine geleneği bozmayarak çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Beyoğlu Belediyesi'nin geleneksel bayramlaşma programı Okmeydanı Büyük Piyalepaşa Camii'nde gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinden itibaren yüzlerce vatandaş Piyalepaşa Camii'ne geldi. Beyoğlu İlçe Müftüsü Aydın Yığman'ın kıldırdığı bayram namazının ardından vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlaşan Başkan Demircan'ı çocuklar yine yalnız bırakmadı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Demircan, küçük büyük bütün çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Bayramlaşmanın ardından Beyoğlu Belediyesi tarafından Piyalepaşa Camii avlusunda vatandaşlara Ramazan şerbeti ve çikolata ikram edildi.

"BU KUTLU GÜNÜMÜZDE HEP BİRLİKTE BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞIYORUZ"

İki bayramı bir arada yaşamanın verdiği mutluluğun Müslümanlar için tarif edilemez olduğunu belirten Başkan Demircan, "Bugüne dek birbirimizin komşusu, kardeşi olarak birbirimize gönlümüzü açtık; birbirimizle yaşamı paylaştık, sımsıcak bir pideyi paylaşır gibi; bir bardak suyu içer gibi. Bu mutlu ve kutlu günümüzde hep birlikte bayram sevincini paylaşıyoruz. Allah bu birlikteliğimizi daim kılsın, tüm bayramlarımız şeker gibi geçsin. Bayramın Beyoğlu'na, İstanbul'a, güzel ülkemize ve dünyaya barış, umut daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam getirmesini temenni ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demircan Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement