Başkan Fadıloğlu Engelli Gökşahan'a Verdiği Sözü Yerine Getirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu Engelli Gökşahan'a Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Başkan Fadıloğlu Engelli Gökşahan\'a Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Arıl Sosyal Tesisi açılışında engelli Mehmet Gökşahan’a vermiş olduğu akülü tekerlekli sandalye sözünü yerine getirdi.

23.05.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Arıl Sosyal Tesisi açılışında engelli Mehmet Gökşahan'a vermiş olduğu akülü tekerlekli sandalye sözünü yerine getirdi. Şehitkamil Belediyesi ekipleri, Gökşahan'ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Geçtiğimiz aylarda Şehitkamil Belediyesi tarafından Arıl Mahallesi'ne yaptırılan Arıl Sosyal Tesisinin açılışında, geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı engelli olan 38 yaşındaki Mehmet Gökşahan, Yukarı Arıl Mahalle Muhtarı Mustafa Ekici ile birlikte Başkan Rıdvan Fadıloğlu'ndan akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Gökşahan'ın bu isteğine olumlu cevap veren Başkan Fadıloğlu, akülü tekerlekli sandalye sözü vererek, Gıda Bankası ekiplerine talimat verdi. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda akülü tekerlekli sandalyeyle birlikte engelli Mehmet Gökşahan'ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Gökşahan'ın mutluluğu gözlerine yansıdı. Tekerlekli sandalyesine binen Gökşahan ilk turunu evin önünde attı. Mutluluğunu eşi, babası ve kendisine yardımcı olan mahalle muhtarı Mustafa Ekici ile paylaşan Gökşahan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Mehmet Gökşahan'ın mutluluğuna ortak olan Yukarı Arıl Mahalle Muhtarı Mustafa Ekici, "Geçtiğimiz aylarda Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize bir sosyal tesis yapılmıştı ve bunun açılışı için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'da katılmıştı. Mahalle muhtarı olarak Mehmet kardeşimizin sorunu gidermek için Başkanımızdan bir akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştuk. Başkanımızda bize söz vererek, en kısa zamanda tekerlekli sandalyeyi göndereceklerini söylemişti. Bugün de Belediye ekiplerimiz Mehmet kardeşimizi evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettiler. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu gerçekten sözünü tutan bir Başkan. Başkanımıza vermiş olduğu sözü yerine getirdiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Mehmet Gökşahan'ın eşi Naciye Gökşahan ise, eşinin mutlu olması kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, "Eşim bugün rüyasında akülü tekerlekli sandalyesinin geleceğini görmüş ve bize söyledi. Ardından Belediye ekiplerimiz arayınca kocamın rüyası gerçekleşmiş oldu. Eşimin mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Eşimi mutlu eden Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum ve Allah başımızdan eksik etmesin diyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu Engelli Gökşahan'a Verdiği Sözü Yerine Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement