Başkan Fadıloğlu Engelli İsmet Amca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu Engelli İsmet Amca'yı Ziyaret Etti

Başkan Fadıloğlu Engelli İsmet Amca\'yı Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 yıl önce geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan İsmet Parlak’ı evinde ziyaret ederek, yanında götürdüğü akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

03.06.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 yıl önce geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan İsmet Parlak'ı evinde ziyaret ederek, yanında götürdüğü akülü tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan ve mutluluğu yüzüne yansıyan İsmet Parlak, tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin önünde attı.

14 yıl önce geçirmiş olduğu bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan 73 yaşındaki İsmet Parlak, maddi durumu yetersiz olduğu için Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası'nı arayarak, akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Belediye yetkilileri tarafından yapılan incelemeler sonucunda akülü tekerlekli sandalye almaya hak kazanan İsmet Parlak'a sürpriz yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Parlak'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Bir süre İsmet Parlak ve ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, getirmiş oldukları akülü tekerlekli sandalyeyi Parlak'a takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan ve mutluluğunu eşi ve çocuklarıyla paylaşan İsmet Parlak, tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu da evin önünde attı.

ESKİDEN EVDEN DIŞARI ÇIKAMIYORDUM ARTIK HER YERE GİDEBİLECEĞİM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten İsmet Parlak, "14 yıl önce geçirmiş olduğum bir rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli oldum. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Maddi durumum yetersiz olduğu için alma imkanım yoktu. Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik ve sağ olsunlar bir akülü tekerlekli sandalye getirecekleri sözünü verdiler. Bugün de Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bizzat evimizde bizleri ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler. Artık eskiden evden dışarı çıkamıyordum, şimdi tekerlekli sandalyem ile birlikte her yere gidebileceğim. Bana bu mutluluğu yaşatan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyorum, Allah başımızdan eksik etmesin diyorum" dedi.

EŞİMİN MUTLU OLMASI BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR

Eşinin mutlu olması kendisinde mutlu ettiğini belirten Zeynep Parlak ise, "Eşim eskiden evden dışarı çıkamıyordu, arkadaşlarının yanına gidemiyordu. Herkes parklarda otururken eşim evde oturup sıkıntı yaşıyordu. Eşime bir akülü tekerlekli sandalye alacak gücümüzde olmadığı için Belediyemize müracaat ettik. Belediye Başkanımız da sağ olsun bu isteğimizi geri çevirmedi ve eşime bir akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Eşim artık bundan sonra kendi çabasıyla istediği yere gidebilecek ve gezebilecek. Eşimin mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Bize bu hizmeti veren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, Allah kendisinden razı olsun" şeklinde konuştu.

İSMET AMCAMIZIN HERZAMAN YANINDAYIZ

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

"Bugün İsmet amcamızı evinde ziyaret ettik. Tabi daha önce talihsiz bir rahatsızlık neticesinde maalesef yürüme engelli olmuş durumda. Bizden bir akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunması üzerine bizde, İsmet amcamızın sosyal hayata katılabilmesini sağlamak adına arkadaşlarımız bir çalışma başlatarak kendisine bir akülü tekerlekli sandalye uygun görüldü. Bizde bugün İsmet Amcamızı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyesini takdim ettik. Tabi bu kaynaklar milletimizin kaynağı ve bu kaynaklar yeniden milletimize hizmet olarak geri dönüyor. Ben İsmet amcamıza tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum ve uzun ömürler diliyorum. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin diyorum."

Bir süre daha İsmet Parlak ve ailesiyle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak evden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu Engelli İsmet Amca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement