Başkan Fadıloğlu İftar Sonrası Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu İftar Sonrası Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Fadıloğlu İftar Sonrası Vatandaşlarla Buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar sonrası kıraathane ve çay ocaklarını dolaşarak, vatandaşlarla muhabbet etti.

24.07.2014 17:06

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar sonrası kıraathane ve çay ocaklarını dolaşarak, vatandaşlarla muhabbet etti.

Vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun ziyareti, vatandaşları memnun etti.

FADILOĞLU'NA KÜTÜPHANE TEŞEKKÜRÜ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Ramazan ayı içerisinde rutin olarak gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinin yanı sıra iftar sonrasını da vatandaşla bir arada geçirmeye özen gösteriyor. Şehitkamil ilçesinde bulunan kıraathaneleri ziyaret eden Başkan Fadıloğlu vatandaşlarla birlikte çay eşliğinde koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Fadıloğlu'nun ziyareti ile mutlu olan vatandaşlar özellikle kahvehaneden kıraathaneye geçiş projesini çok yerinde bulduklarını söyledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından kahvehanelere kurulan kütüphane ile vakitlerinin bir bölümünü kitap okumaya ayırdıklarını ifade eden vatandaşlar, bu hizmetten dolayı Fadıloğlu'na teşekkür etti.

İLÇEDE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM YAŞANDI

Yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerini dile getiren vatandaşlar, "Başkan Fadıloğlu göreve geldiğinden beri ilçemizde gözle görülür bir değişim yaşandı. Özellikle başkanımız yeşile ve doğaya çok önem veriyor. Artık her mahallede nitelikli parklar çocuklar için oyun alanları var. Dülük Tabiat Parkı başkanımız tarafından ailemizle rahatça gidip vakit geçirebildiğimiz bir yer haline dönüştü. Önceden ilimizde bir tane havuz varken şimdi ilçemizde çok modern iki tane havuz var. Bu değişimden dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu İftar Sonrası Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement