Başkan Fadıloğlu'ndan İki Kardeşe Tekerlekli Sandalye Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu'ndan İki Kardeşe Tekerlekli Sandalye Sürprizi

Başkan Fadıloğlu\'ndan İki Kardeşe Tekerlekli Sandalye Sürprizi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan iki kardeşi evlerinde ziyaret edip, tekerlekli sandalye hediye ederek, sürpriz yaptı.

14.02.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan iki kardeşi evlerinde ziyaret edip, tekerlekli sandalye hediye ederek, sürpriz yaptı. Mutlulukları yüzlerine yansıyan Aygün ve Nazar kardeşler, etrafa sevinç gülücükleri attı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hürriyet Mahallesinde iki engelli çocuğu bulunan Süleyman İskir'in evini ziyaret etti. Aile ile bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, İskir ailesinin doğuştan engelli iki kızı Aygün ve Nazar için bir adet tekerlekli sandalye hediye etti. Her iki çocuğu için getirilen tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun elinden alan ailenin mutluluğu gözlerinden okundu. Tekerlekli sandalyelerine bindirilen Aygün ve Nazar kardeşler, mutluluklarını sevinç gülücükleri atarak dile getirdi. Çocukları için Şehitkamil Belediyesi'nden tekerlekli sandalye isteğinde bulunduğunu ve isteğinin yerine geldiğini dile getiren baba Süleyman İskir, "Bedensel ve zihinsel engelli olan iki çocuğum için Şehitkamil Belediyemizden tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştum. Sağ olsunlar Belediyemizden arkadaşlar gelip evimizde çocuklarımızın durumlarını incelediler ve bizlere tekerlekli sandalye sözü verdiler. Bugün de Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu bizzat evimize gelerek çocuklarımıza birer adet tekerlekli sandalye hediye ettiler. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan çocuklarımın mutluluğunu hep birlikte görüyoruz. Onların mutlu olması bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Her ne konuda yardım istesek bize yardımcı olmaya çalışıyor. Bunun içinde kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çocuklarının mutlu olmasıyla birlikte kendilerinin de mutlu olduğunu dile getiren Anne Adalet İskir ise, "Çocuklarımız evde bunaldıkları için her zaman dışarıya çıkmak istiyorlardı. Fakat engelli oldukları ve tekerlekli sandalyeleri bulunmadıkları için dışarıya çıkarılmaları zor oluyordu. Belediyemizden talep ettiğimiz tekerlekli sandalyeleri bugün Başkanımız evimizi ziyaret ederek getirdi. Çok mutlu olduk. Çocuklarımıza böylesine güzel bir iyiliği yapan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun" diye konuştu.

"ALLAH BİZLERİ HİZMET ETMEKTEN GERİ KOYMASIN"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Bugün Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Süleyman İskir'in evini ziyaret ettik. Ailemizin 6 çocuğu var, fakat iki çocukları engelli. Tabi bu çocukların hayat ile iç içe olabilmeleri adına bizden tekerlekli sandalye talebinde bulundular. Çocuklarımız devamlı kapalı mekanlarda kalmamaları için en azından onlarda sokağa çıkıp, temiz hava alabilsinler diye böyle bir talepte bulunmuşlardı. Sağ olsun arkadaşlarımızın yapmış olduğu incelemeler neticesinde, çocuklarımızın rahat bir şekilde hareket etmelerini sağlamak adına bugün tekerlekli sandalyelerini takdim ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Biz Milletimizin hizmetkarıyız. Milletimizin kaynaklarını yine milletimize yine milletimize harcamak adına buradayız. Bugün bu iki evladımızın ihtiyacını gördük. Yarın başka kardeşlerimizin ve büyüklerimizin ihtiyaçlarını görmeye devam edeceğiz. Allah bizleri hizmet etmekten geri koymasın diyorum" şeklinde konuştu.

Bir süre daha çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, evden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu'ndan İki Kardeşe Tekerlekli Sandalye Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement