Antalyaspor Başkanı: Ronaldinho ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzalamaya Çok Yakınız - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Başkanı: Ronaldinho ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzalamaya Çok Yakınız

Antalyaspor Başkanı: Ronaldinho ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzalamaya Çok Yakınız

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho için "1+1 yıllık anlaşma yapmayı planlıyoruz. Birçok maddede anlaştık ancak şu an 'transfer bitti' diyemeyiz." dedi.

12.05.2016 17:44  Güncelleme: 23:02

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho transferinde ciddi gelişme var. Bitme aşamasına geldi. Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile transfer için yetki aldım. 1 yıllık anlaşmayı, 1 yıl da uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamayı planlıyoruz" dedi.

ETO'O DEVREYE GİRDİ

Spor Toto Süper Lig'de Samuel Eto'o transferiyle dikkati çeken Antalyaspor, yeni sezonda Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için çalışma başlattı. Davet üzerine 3 gün önce FIFA'nın Meksika'da düzenlediği organizasyona katılmak üzere giden Samuel Eto'o, Ronaldinho ile görüştü. Ronaldinho'ya transfer teklifinde bulunan kırmızı beyazlılarda Eto'o'nun da devreye girmesiyle sözleşme maddeleri üzerinde görüşmelere başlandı.

"1+1 YILLIK ANLAŞMA İMZALAMAYI PLANLIYORUZ"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho transferinde ciddi gelişme var. Bitme aşamasına geldi. Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile transfer için yetki aldım. 1 yıllık anlaşmayı 1 yıl da uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Sözleşme detaylarını görüşüyoruz. Birçok maddede anlaşma yapıldı. Ronaldinho transferini tamamlarsak 1 ay içinde yıldız futbolcuyu Antalya'ya getiririz. Ama şu anda 'Ronaldinho'yu transfer ettik' diyemeyiz" dedi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antalyaspor Başkanı: Ronaldinho ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzalamaya Çok Yakınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Metin: Ya adam 40 yasına geldi ya naapcaksınız gen lerinimi kopyalıcaksınız hihi 1 10 Yanıtla
  • Öanşet: Hersene aynı haber. Belki ronaldınyonun haberi bile yoktur 2 2 Yanıtla

Advertisement