Başkan İsmail Tutu'dan Kayserispor Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Başkan İsmail Tutu'dan Kayserispor Değerlendirmesi

Başkan İsmail Tutu\'dan Kayserispor Değerlendirmesi

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkut Tutu, Kayserispor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizim takımımızda Kayserispor’dan daha az güce sahip değil. Ben futbolcu arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyorum.

19.02.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkut Tutu, Kayserispor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizim takımımızda Kayserispor'dan daha az güce sahip değil. Ben futbolcu arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah bu işten de yüzümüzün akıyla çıkarız" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, Cumartesi günü saat 14.00'da evinde karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın eşliğinde sürdürdü.

Isınma hareketleri ve kısa süreli istasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanını Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkut Tutu da takip etti. Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tutu, futbolculara güvendiğini belirterek, "Kayserispor maçı diğer maçlar gibi önemli bir maç. Kaysersipor'un ligdeki durumu ve kadrosunun gücünün bilincindeyiz. Bizim için Kayserispor'da diğer takımlar birer rakip. Biz ligi tek tek düşünerek bütün müsabakalarımızı oynuyoruz. Bizim takımımızda Kayserispor'dan daha az güce sahip değil. Ben futbolcu arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah bu işten de yüzümüzün akıyla çıkarız. Çok zor maç bir maç oynayacağız. Taraftarımızın sahaya girebilmesi için Passolig alıp çaba sarf ediyoruz. Şehrin dört bir noktasında satış noktaları geliştirdik. Bu saatten sonra taraftarlarımızın Passolig alarak bu maça gelmesi gerekiyor. Çünkü bu takımın on ikinci futbolcusu ve silahı taraftarıdır. Taraftara gerçekten ihtiyacı var. Samsunspor taraftarı bu ligin en özel gruplarından birisi Onun için bizimle beraber Samsunspor'un destekçisi olmayı tüm taraftarımızı davet ediyoruz" dedi.

Antrenmanı ayrıca Samsunspor Kulübü Başkanvekili Rüştü Arapoğlu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren izledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan İsmail Tutu'dan Kayserispor Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement