Başkan Kadıoğlu: "Her Şey Gençlerimiz İçindir" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu: "Her Şey Gençlerimiz İçindir"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, milli ve manevi duygulara sahip gençlerin yetiştirilmesi gerektiğini belirterek, “Her şey gençlerimiz ve vatandaşlarımız içindir” dedi.

14.06.2016 16:34

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, milli ve manevi duygulara sahip gençlerin yetiştirilmesi gerektiğini belirterek, "Her şey gençlerimiz ve vatandaşlarımız içindir" dedi.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Esenyurt'taki öğretmenlere, "Gençleri ve Gençlik Dönemini Okuma Sanatı" ile ilgili verilen eğitim programının sertifika töreni gerçekleşti.

Sertifika töreninde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, "Bu seminer ilçemiz için gerçekten çok faydalı oldu. Her insan bir kitaptır ve biz eğitimciler olarak bu kitapları okumalıyız" dedi.

"HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİNDİR"

Toplam 15 hafta süren "Gençleri ve Gençlik Dönemini Okuma Sanatı" adlı eğitim programında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Bu eğitim programına katılmakta irade gösteren herkese çok teşekkür ederim. Bizler bu tür programların her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. Her şey gençlerimiz ve vatandaşlarımız içindir" dedi.

Törende son olarak konuşan Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, "Biz her anlamda milli ve manevi duygulara sahip gençler yetiştirmeliyiz. Çünkü bu ülkenin gelecekteki yarınlarını gençlerimiz sahiplenecektir" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan sertifika kazanan eğitimcilere sertifikalarını takdim etti.

Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde gerçekleşen sertifika törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan ve öğretmenler katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu: 'Her Şey Gençlerimiz İçindir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement