Başkan Kale, Kahvedağı Camisinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale, Kahvedağı Camisinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Kale, Kahvedağı Camisinde İncelemelerde Bulundu

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Şirindere Mahallesi Kahvedağı mevkiide yapımı devam eden camide incelemelerde bulundu.

25.03.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Şirindere Mahallesi Kahvedağı mevkiide yapımı devam eden camide incelemelerde bulundu.

Caminin tamamlanması, çevre düzenlenmesi ve yolun yapılması hususunda İncirliova Belediye Başkanlığı olarak maddi ve manevi destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Kale; "Buranın en kısa zamanda tamamlanması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın. İnşallah en kısa sürede burayı tamamlayarak açılışına da geleceğiz" şeklinde konuştu.

KAHVEDAĞI KALE'Yİ BAĞRINA BASTI

Şirince Mahallesi Kahvedağı Mevkiinde ikamet eden vatandaşlar tarafından hazırlanan öğle yemeğine de katılan Başkan Kale'ye vatandaşlar yoğun ilgi göstererek bağrına bastı. İncirliova Belediye Başkanlığı olarak mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Kale'ye teşekkür eden mahalle sakinleri; "Mahallemizin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında desteklerini esirgemediniz. Yapımına başladığımız camimize de maddi ve manevi anlamda destek sağlıyorsunuz. Allah sizden razı olsun" diyerek teşekkür etti.

"BİZİM GÖREVİMİZ"

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında İncirliova Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle parti rozetini çekmecesine koyduğunu ve imkanları doğrultusunda İncirliova'nın tamamına eşit hizmet götürme gayretinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Kale; "Öncelikle bugün göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizler halka hizmet Hakka hizmetti anlayışıyla hareket etmekteyiz. Belediyemizin şartları ve imkanları doğrultusunda vatandaşlarımıza her türlü hizmeti götürme gayreti içinde olduk. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü sizlere hizmet etmek bizim görevimizdir" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale, Kahvedağı Camisinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement