Başkan Kale; "Vatandaşlarımızın Güvenliği ile Kent Estetiğini Düşünüyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale; "Vatandaşlarımızın Güvenliği ile Kent Estetiğini Düşünüyoruz"

Başkan Kale; "Vatandaşlarımızın Güvenliği ile Kent Estetiğini Düşünüyoruz"

İncirliova genelinde bulunan metruk evlerin yıkım işleri devam ediyor.

11.08.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova genelinde bulunan metruk evlerin yıkım işleri devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve kaymakamlık tarafından da onaylanan metruk evlerin yıkılmasına dair karar İncirliova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Söz konusu metruk evlerin yıkılmasına ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "İlçe Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğümüzce tespit edilen metruk evlerin yıkılması işlemlerine devam ediyoruz. Bugüne kadar 10 metruk evin yıkılması işlemini gerçekleştirdik. Tespit edilen ve yıkılması kararlaştırılan bazı metruk evlerin yıkım işlerine de önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Amacımız, kent estetiğine zarar veren ve çeşitli madde bağımlılarının uğrak mekanı haline gelen bu yerleri ortadan kaldırmaktır. Vatandaşlarımız, huzuru, can ve mal güvenliğinin sağlanması için ne gerekiyorsa da yapmaya hazırız" dedi.

"EVLERİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE KORKUYORDUK"

İlçe merkezindeki metruk evlerin yıkım işleri gerçekleşmesi esnasında vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken bazı mahalle sakinleri "Gündüz bile bu evlerin önünden geçmeye korkuyorduk. Buralar madde bağımlılarının uğrak adresleri durumuna geldi. Evlerin yıkılarak çevre temizliğinin yapılmasından dolayı belediyemize teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale; 'Vatandaşlarımızın Güvenliği ile Kent Estetiğini Düşünüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement