Başkan Karaman Güngören'deki Dernekleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaman Güngören'deki Dernekleri Ziyaret Etti

Başkan Karaman Güngören\'deki Dernekleri Ziyaret Etti

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, ilçede faaliyet gösteren dernekleri ziyaret ederek “sivil toplum” ile buluşmaya devam ediyor.

15.08.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, ilçede faaliyet gösteren dernekleri ziyaret ederek "sivil toplum" ile buluşmaya devam ediyor.

Güngören'de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve derneklerle sıcak ilişkiler içerisinde olan ve sık sık yaptığı ziyaretlerle sivil toplumun nabzını tutan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ziyaretlerini sürdürüyor. Ramazan sonrası gerçekleştirilen dernek ziyaretleri kapsamında, Başkan Karaman hafta boyunca, Söğütlü Yayla Camii Derneği, Mehmet Akif Camii Derneği, Üçpınar İlim ve Hizmet Vakfı Derneği, Hüseyin Kocacık Camii Derneği, Veysel Karani Camii Derneği ve Mareşal Fevzi Çakmak Camii Derneği'ne ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirilen hizmetler hakkında dernek üyelerine bilgiler veren ve dernek üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Karaman dernek üyelerinden gelen talepleri dinledi.

"STK'DA AKTİF KATILIM ÖNEMLİ"

Sivil toplumun yönetime aktif katılımının önemine vurgu yapan Şakir Yücel Karaman, "Sivil Toplum' kent yaşamının dayanışma ve beraber yaşama iradesinin gereği ve de gerçeğidir. Biz, ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve dernekleri geleceğin Güngören'inin vizyonunu da belirleyecek olan sosyal yapılar olarak görüyoruz. Bu doğrultuda göreve geldiğimiz ilk günden bugüne Güngören'deki dernek yöneticileri ve temsilcileri ile sürekli görüşme halindeyiz. İlçemizdeki kurum ve kuruluş temsilcileriyle istişareyi önemsiyoruz ve her fırsatta STK'larla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Güngören'i daha yaşanabilir bir geleceğe hazırlamak adına hayata geçirdiğimiz hizmetleri planlarken, dernek üyelerimiz ile görüş alış verişinde bulunduğumuz ziyaretler ve toplantılarda ortaya çıkan görüş ve öneriler bizler için de yol gösterici oluyor" şeklinde konuştu.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde dernek üyeleri, Başkan Karaman'a halkla ilişkilerdeki hassasiyeti, derneklere verdiği destek ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Karaman Güngören'deki Dernekleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement