Başkan Küçük Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Küçük Güven Tazeledi

Başkan Küçük Güven Tazeledi

Çubuk Özbirlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Taşıma Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

13.06.2013 10:49  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Özbirlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Taşıma Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurulda oy çokluğu ile önceki başkan Kemal Küçük güven tazeledi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Toplantıda faaliyetlerle ilgili bilgi veren Çubuk S.S. Özbirlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Taşıma Kooperatifi Başkanı Kemal Küçük, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yapmak için bir araya geldiklerini belirterek, yapılacak seçimde görev alacak yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Elli dokuz üyesi bulunan kooperatifte İki listeyle gidilen seçimde 2 oy geçersiz sayılırken, 22 oyu Fuat Karul ve 35 oyu da Kemal Küçük aldı. Oy çokluğu ile Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkalığı'na yeniden Kemal Küçük getirildi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Küçük, 1996 yılından bu tarafa Çubuk Şoförler Odası 2. Başkanlığını yaptığını hatırlatarak, "Sizlerin teveccühü ile 3 dönemdir yürüttüğüm Çubuk S.S. Özbirlik Otobüsçüler ve Minibüsçüler Taşıma Kooperatifi başkanlığına yeniden seçildim. Sizden aldığımız güç ile Büyükşehir Belediyemiz ve Çubuk Belediyemiz ile iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 1996 yılından bu tarafa sizleri şoförler odasında, 2004 yılından bu tarafa da belediye meclisinde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Amacımız toplu taşıma araçlarımızda insanlarımız en iyi hizmeti sunmaktır. Esnaflarımız sorunları var onları da zaman zaman uygun ortamlarda dile getirerek çözümü noktasında çalışmalar yapmaktayız. Yeni yönetimin tüm esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Küçük Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement