Başkan Kuzu'dan Kur'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Kuzu'dan Kur'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret

Başkan Kuzu\'dan Kur\'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret

Çan belediye başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan ilçe merkezinde faaliyet gösteren Kur’an kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

15.08.2015 14:54

Çan belediye başkanı Abdurrahman Kuzu, Çan ilçe merkezinde faaliyet gösteren Kur'an kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Çan ilçe merkezinde Kur'an Kursları'nda dini eğitim-öğretim gören öğrencileri, bir hafta boyunca ziyaret ederek, onlara dondurma ve su ikramında bulunan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Her Müslüman anne-baba, kulluk bilincinin gereği, dini eğitimlerini almaları ve Kur'an-ı Kerim'i okumayı ve O'nu anlamayı öğrenmelerini sağlamak adına, çocuklarını Kur'an Kurslarına gönderirler. Bizler de 2015 yaz sezonunda, ilçemizde dini eğitim-öğretim gören Kur'an Kursu öğrencilerimizi ziyaret ederek, onların heyecanlarına ve sevinçlerine ortak olmak istedik. Ben ilçemizdeki ve Dünya üzerindeki, Kur'an-ı Kerim ve dini eğitim-öğretim gören tüm Müslüman evlatlarımızı tebrik ediyor, bu kardeşlerimizin hayatlarını Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'e göre şekillendirmelerini temenni ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kuzu'dan Kur'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement