Başkan Şahin, Esenköy Sakinleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin, Esenköy Sakinleriyle İftarda Buluştu

Başkan Şahin, Esenköy Sakinleriyle İftarda Buluştu

Kozlu’nun dokuz mahallesinde iftar programı düzenleyerek vatandaşlarla buluşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, dokuzuncu İftar programında Esenköy Mahallesi sakinleriyle buluştu.

30.06.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozlu'nun dokuz mahallesinde iftar programı düzenleyerek vatandaşlarla buluşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, dokuzuncu İftar programında Esenköy Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Esenköy Mahallesi sakinleri, iftar programında Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'le bir araya geldi. İftar yemeği sonrası okunan duanın ardından Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin iftar yemeğine katılan Esenköy Mahallesi sakinlerine teşekkür Ettiği konuşmasında, "Mahallelerde düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz, Ramazan'ın hem bereketini paylaşmak hem sizlerle kaynaşmak hem de dertlerinizi dinlemek için, birlikte hoş bir iftar yapmak, oruç açmak için iftar programlarımızı düzenliyoruz. Sonuncusunu sizlerle, Esenköy Mahallesi sakinleriyle birlikte gerçekleştiriyoruz. Sizleri görmekten ve aranızda olmaktan çok mutluyuz, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin, Esenköy Sakinleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement