Başkan Şimşek, Takımı Denetledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Şimşek, Takımı Denetledi

Başkan Şimşek, Takımı Denetledi

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Fethi Şimşek takımı ziyaret ederek yöneticilerle görüştü.

03.08.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Fethi Şimşek, takımın kamp yaptığı otele gelerek antrenmanı izledi.

Temmuz ayından bu yana Sezon öncesi hazırlıklarına devam eden sarı yeşillilerde kulüp başkanı Fethi Şimşek hafta sonu takıma sürpriz yaptı ve takımın kamp yaptığı otele gelerek takıma moral verdi.

Günde çift idmanla hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor, kampın sonlarına yaklaşırken tempoyu da iyice arttırdı. Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde hafta sonu sabah ve akşam yapılan antrenmanlarda futbolcuların performansı göz doldurdu. Kulüp başkanı Fethi Şimşek'inde izlediği akşam antrenmanında çift kale maç yapan futbolcular açma germe ile çalışmaları ile antrenmanı sonlandırdı.

HALİL FİDAN ANILDI

Öte yandan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Antalyaspor'lu futbolcu Halil Fidan Şanlıurfaspor antrenmanında anıldı.Antalyaspor 19 yaş altı takımında forma giyen 18 yaşındaki Halil Fidan 9 gün süren yaşam savaşını kaybetmişti.

22 Temmuz günü Meltem Bulvarı'nda otobüsten indikten sonra fenalaşarak yere yığılan futbolcu özel bir hastaneye kaldırılmış ve oyuncunun beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti.

Futbolcunun vefatı üzerine Antalyaspor'dan da öğrencisi olan Engin Korukır ve talebeleri hafta sonu Bolu'da yaptığı antrenmanda pankart açarak futbolcuyu andı ve ailesine başsağlığı diledi.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada ise "ŞanlıurfasporKulübü olarak Halil Fidan'a Allahtan rahmet Antalyaspor camiasına ve ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadeleri yer aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Şimşek, Takımı Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement