Başkan Şirin Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şirin Basınla Bir Araya Geldi

Başkan Şirin Basınla Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Turgutlu’da görev yapan yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

24.07.2015 17:45

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla, Turgutlu'da görev yapan yerel basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Onurlu meslek gurubu içerisinde yer alan basın mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Şirin, "Mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ortapark Kafeterya'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türk Basını'nda sansürün kaldırılması ve 107. Basın Bayramı'nı kutladı. Gazete imtiyaz sahipleri ve muhabirlerin yer aldığı kahvaltı toplantısında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Onurlu bir meslek gurubu içerisinde yer alarak, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutluyorum. Yağmur, çamur sıcak soğuk demeden 7/24 görev başında olan ve ayrıca Turgutlu Belediyesi olarak hizmetlerimizi vatandaşa aktarmakta bizlere desteğini esirgemeyen başta yerel medya mensuplarımız olmak üzere tüm basın çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında onurlu bir meslek icra ederek bizlerle sürekli beraber olan değerli basın çalışanlarının 107. Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Sohbet havasında geçen birliktelikte gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Şirin kahvaltı sonunda ise basın mensuplarına günün anlamına özel birer hediye verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şirin Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement