Başkan Şirin'den Kadınlara Çiçek Jesti - Son Dakika
Yerel

Başkan Şirin'den Kadınlara Çiçek Jesti

Başkan Şirin\'den Kadınlara Çiçek Jesti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Turgutlulu kadınlara çiçek hediye ederek gönülleri fethetti.

08.03.2017 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Turgutlulu kadınlara çiçek hediye ederek gönülleri fethetti. Yaklaşık 5 bin saksı çiçeğin kısa sürede tükendiği etkinlikte Başkan Şirin'in jesti karşısında mutluluklarını ifade eden kadınlar nezaketlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Turgutlu Belediye binası önünde düzenlenen etkinlikte ilk olarak belediyede çalışan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ardından yoğun kalabalığın olduğu etkinlik alanında kadınlara çiçek takdimi yaptı. Yaklaşık 5 bin adet saksı çiçeğin hediye edildiği etkinlikte kadınlarla tek tek tokalaşan Başkan Şirin, kısa süreli sohbet etme imkanı da buldu. Hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleşen 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği dolayısıyla memnuniyetini ifade eden farklı yaş gurubundaki kadınlar düşünceleri ve nezaketinden dolayı Başkan Şirin'e teşekkür etti.

Hediye edilen çiçeklerin satın alma değil usulüyle değil tamamen Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla elde edilen çiçekler olduğunu ifade eden Başkan Şirin, "Böylesi güzel ve anlamlı günde kadınlarımızı rengarenk çiçeklerle karşılamak istedik. Bu noktada da ilçemizin dört bir yanını renklendiren Park Bahçeler Müdürlüğümüzün özenle yetiştirdiği farklı türde yaklaşık 5 bin adet saksı çiçeği kadınlarımıza armağan ettik. Turgutlu Belediyesi olarak bu özel günlerinde kadınlarımızı mutlu ettiysek ne mutlu bizlere. Bu anlamda emeği geçen ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şirin'den Kadınlara Çiçek Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement