Başkan Tiryaki Vatandaş Buluşmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki Vatandaş Buluşmalarını Sürdürüyor

Sık sık Altındağlılarla bir araya gelen Başkan Veysel Tiryaki, sabah ritüelini bozmadı ve Altındağlı kadınlarla Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

13.10.2015 14:11

Sık sık Altındağlılarla bir araya gelen Başkan Veysel Tiryaki, sabah ritüelini bozmadı ve Altındağlı kadınlarla Yunus Emre Kültür Merkezi'nde bir toplantı gerçekleştirdi. Altındağ Belediyesi kadın meclis üyelerinin de bulunduğu toplantıya, Karapürçek, Alemdağ, Çamlık, Doğantepe, Önder, Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinden 500 Altındağlı kadın katıldı.

"ALTINDAĞ'DA 10 YILDIR BÜYÜK BİR MÜCADELE VERİYORUZ."

Altındağ Belediyesi olarak 10 yıldır büyük bir mücadele verdiklerini anlatan Başkan Tiryaki, bunu en iyi Altındağlı kadınların bildiğini söyledi. Eğitime büyük önem verdiklerinin de altını çizen Veysel Tiryaki, "Bugün çocuklarımız için gerekli özveriyi göstermezsek, geleceğimiz bundan daha kötü olur. Ben kendi çocuğumdan mesulüm, komşunun çocuğu beni ilgilendirmez demeyin. Komşunun çocuğu yanlış yola saparsa, bundan mutlaka sizin çocuğunuz da etkilenir. Yalnız kendi çocuğunuzla değil, apartmanınızdaki diğer çocuklarla da ilgilenin" diye konuştu.

Göreve geldiğimiz ilk günden beri ayrım gözetmeksizin tüm Altındağlıları kucakladığını söyleyen Başkan Tiryaki," Sık sık fırsatlar yaratarak bir araya geliyoruz. Yıl boyunca sizlerle birlikteyiz. Sizin için çalışıyoruz" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZI MUTLAKA SANATA VE SPORA YÖNLENDİRMELİYİZ."

Salonu dolduran Altındağlı hanımları, madde bağımlığı konusunda da bilgilendiren Başkan Tiryaki, önümüzdeki günlerdeki en büyük tehlikenin uyuşturucu olduğunu ve çocuklarımıza sahip çıkmamız gerektiğini vurguladı. Sokakların tehlikelerle dolu olduğunu belirten Başkan Tiryaki, çocuklarımızı mutlaka sporla, sanatla buluşturmamız gerektiğinin altını çizdi.

Kadınlara özellikle temizlik konusunda da önemli mesajlar veren Başkan Tiryaki, vatandaşın kapısının önünü temiz tutmadığı sürece, Altındağ'ı temiz tutmanın mümkün olmadığını iletti. 10 yılda Altındağ'da dağlar kadar büyük mesafe alındığını da sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, özellikle çevremizi temiz tutmak konusunda kadınlara önemli bir rol düştüğünü ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki Vatandaş Buluşmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement