Başkan Toprak, Muhtarlar ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Toprak, Muhtarlar ile Buluştu

Başkan Toprak, Muhtarlar ile Buluştu

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla toplantı yaptı.

04.07.2014 17:53

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, ilçe merkezinde görev yapan muhtarlarla toplantı yaptı.

Kahta Belediye binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Toprak, muhtarların bulundukları konum itibariyla dert  kapısı olduğunu ifade ederek, halkın seçilmişleri  arasında vatandaşın en çabuk ulaştıkları, sorun ve sıkıntılarını paylaştıkları ilk adresin muhtarlıklar olduğunu söyledi.

Muhtarları çok önemsediklerini vurgulayan Toprak, "Muhtarlar mahallelerinde  vatandaşların  sorunlarını dinler, çözebildikleriniz anında çözer, çözemediklerini ise  ilgili kurumlara iletirler. Bundan dolayı biz muhtarları çok önemsiyoruz. Onların vatandaşın dertleri ile dertlendiklerini biliyoruz. Onun için mümkün oldukça onların taleplerini  ivedikle ele almalı ve çözüm konusunda hassas olmak zorundayız" dedi.

Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ise kaldırım işgalinin devam ettiğini, sokak ve caddelerde  bozuk olan yolların biran önce yapılması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, tüm sorunların bir an önce çözülmesi  konusunda gerekli adımların hemen atılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kahtanın daha temiz ve hijyen bir ortama kavuşması için bin adet çöp konteynırı, dört  çöp  toplama aracı aldık.  Ramazan ayı münasebetiyle  6 bin aileye ekmek fişi yardımı yapılmaktadır.Yine Ramazan ayı içerisinde 2 bin aileye de  gıda yardımı yapılacaktır"

Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya toplantının sonunda tüm mahalle muhtarlarının ortak sorunlarını belirten bir dosyayı Başkan Toprak'a verdi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Toprak, Muhtarlar ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kahta kahta: sayın toprak başkan sular gelmiyor sular neyden bahsediyorsunuz anca muhtarlarla toplantı yaparsın bide vatandaşı dinlesen herkes şikayetçi senden ve yanındakilerden kahtada oturulacak doğru düzgün bir park bile yok parklar hep dikenlerlen dolu 0 0 Yanıtla

Advertisement