Başkan Türkmen Minik Sporcularla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Türkmen Minik Sporcularla Buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çamlıca Spor Kulübü’ne ait antrenman sahasında minik sporcularla bir araya geldi.

29.03.2015 17:10

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çamlıca Spor Kulübü'ne ait antrenman sahasında minik sporcularla bir araya geldi. Başkan Türkmen, "Bu tesislerin yorgun hale gelmiş halı sahasını en kısa zamanda yenileyeceğiz" dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 1952 yılında kurulan ve spor oyuncuları ile birlikte toplam 680 sporcuyu bünyesinde barındıran Çamlıca Spor Kulübü antrenman sahasında minik sporcularla bir araya geldi. Aile ve çocukların sevgi gösterileri arasında sahaya giren Türkmen, futbolcular ve onların hocalarıyla buluştu. Başkan Türkmen burada yaptığı konuşmada, "Baharın müjdecisi bir havayla tertemiz bir Üsküdar'da bu sevgili yavrularımızla beraberiz. Bugün bizim için en anlamlı olan yanı da çocuklarımız aileleriyle bir pazar günü spor yapmak için burada toplanmışlar. İşte özlediğimiz tablo budur. Spor bizim artık hayatımızın bir parça olmak zorundadır, bir yaşam biçimi, yaşam tarzı olmak zorundadır. Bizde bunu aile boyu kabullenmek durumundayız. Maşallah anneler, babalar pazar gününü en güzel böyle değerlendirebilirler. En köklü spor kulüplerimizden bir tanesi olan Çamlı Spor Kulübü de bu tür aktiviteler için muazzam bir zemin hazırlamıştır. Bu gün burada çocuklarımız ve ailelerimizle buluşmaktan çok mutlu olduk" dedi.

"KULÜBÜN SIKINTILARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK, İNŞALLAH YORGUN SAHAYI YENİLEYECEĞİZ"

Çamlıca Spor Kulübü'nün ufak tefek sıkıntıları olduğunu dile getiren Türkmen, "Bu kulübümüzün bir takım ufak tefek sıkıntıları var bunları çözmek adına inşallah girişimlerimiz oldu. Bu tesislerin yıllardır yorgun hale gelmiş halı sahasını inşallah en kısa zamanda yenileyeceğiz, bu çocuklarımız bunları fazlasıyla hak ediyor. Kulübümüzün başlıca başka sıkıntıları da var onları çözmek içinde uğraşıyoruz. İnşallah daha da uğraşmaya devam edeceğiz. Şunu arzu ediyoruz ki bu çocuklarımız gençlerimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmelidirler. Sporla meşgul olsunlar ki yanlış işlere yanlış arkadaşlara bulaşmasınlar. İstanbul gibi büyük şehirlerde gençlerimiz böylesi güzel spor aktivitelerde olmazlarsa, başka yanlış çevrelerde kendilerini buluyorlar o da çocuklarımızın geleceği için hoş bir durum olmuyor. Ne yazık ki uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklara müptela oluyorlar. Allah muhafaza biz Üsküdar da çocuklarımızın bu işlere bulaşmasını istemiyoruz. Bunun için spor önemli bir etkinlik önemli bir saha olduğuna inanıyoruz. Mutlaka çocuklarımız sporla uğraşırlarsa hiçbir yanlış işlere bulaşmayacakları kanaatindeyiz. Ben Çamlıca Spor Kulübü'nün başkan ve ekibini tebrik ediyorum. Bu güz günde çocuklarını yalnız bırakmayan annelere babalara çok teşekkür ediyorum. Ne olur bütün velilerimiz böylesi güzel etkinliklerde çocuklarımızın yanında olması yönünde çağrıda bulunuyorum" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZ BU KULÜP SAYESİNDE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞIYORLAR"

Oğlunun Çamlıca Spor Kulübü'nde güzel vakit geçirdiğini söyleyen Savaş Habipoğlu, "Benim çocuğum yaklaşık 8 senedir burada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ben bu kulübe sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. Biz kendimiz sokak hayatını bilen insanlarız, bizim çocuklarımız bizim yaptığımız hataları yapmasınlar diye hizmet alıyor. Ben büyüklerimizden bizim semtimiz kulübüne sahip çıkılmasını rica ediyorum" ifadesini kullandı.

Hisse sahibi bir kişi nedeniyle antrenman sahasının yıkımla karşı karşıya kaldığını belirten Özlem Kalender, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'den destek isteyerek, "Belediye Başkanından bu konuyla ilgili destek istiyoruz. Çünkü, spor ve bu futbol sahası bizim ve çocuklarımız için çok önemli, hocalarımız ve kulüp üyelerimiz bu konuda bize çok destek oluyor" dedi.

Çamlıca Spor Kulübü'nün yıkılacağından endişe duyan minik futbolcular, Türkmen'in "Sorunları çözeceğiz ve sahayı yenileceğiz" sözlerinin ardından Başkan Türkmen'e sevgi gösterilerinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türkmen Minik Sporcularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement