Başkan Üzülmez'den Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez'den Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

Başkan Üzülmez\'den Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ertuğrul Gazi mahallesinde bir engelli vatandaşa söz verdiği akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

05.10.2015 16:46

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ertuğrul Gazi mahallesinde bir engelli vatandaşa söz verdiği akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ertuğrul Gazi mahallesinde şeker rahatsızlığı nedeniyle bir ayağını kaybeden Osman Kekeç'e söz verdiği tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Başkan Üzülmez, "Kartepe'de yaşlı, hasta ve ihtiyaçlı olan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına tekerlekli sandalyeleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün de rahatsızlığı sonrası tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan Osman amcamızın yüzünü güldürdük. Sosyal belediyecilik gereği Kartepe Belediyesi olarak hizmet alanımızı geniş bir yelpazede halkımıza sunuyoruz. Belediyenin şefkat elini belediye sınırları içindeki hemşerilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Kekeç de, sosyalleşmesi için ulaşımını sağlayacak yeni akülü tekerlekli arabasına kavuştuğu için başkana teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez'den Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement