Başkan Üzülmez, İspanya'da Tarihi Kentler Birliği Teknik İnceleme Programına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Başkan Üzülmez, İspanya'da Tarihi Kentler Birliği Teknik İnceleme Programına Katılacak

Başkan Üzülmez, İspanya\'da Tarihi Kentler Birliği Teknik İnceleme Programına Katılacak

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Tarihi Kentler Birliği’nin 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında İspanya’da düzenleyeceği teknik inceleme programına katılacak.

14.10.2014 13:25

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Tarihi Kentler Birliği'nin 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında İspanya'da düzenleyeceği teknik inceleme programına katılacak.

Tarihi Kentler Birliği üyesi Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, birliğin yurtdışı inceleme programı çerçevesinde 16 Ekim 2014 tarihinde İspanya'ya uçacak. Başkan Üzülmez birlik üyeleriyle birlikte, tarihi, doğal ve kültürel dokunun korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması çalışmalarında yurtdışında örnek teşkil eden kentlerden olan İspanya'nın; Sevilla, Granada ve Cordoba kentlerinde 19 Ekim 2014 tarihine kadar teknik incelemelerde bulunacak.

Başkan Üzülmez, Tarihi Kentler Birliği üyeleriyle İspanya'da gerçekleştireceği temaslarla kentler ve yerel yönetimler arasında Sevilla, Granada ve Cordoba kentlerindeki yetkililerle iş birliği görüşmelerinde de bulunacak. Olumlu izlenimler ve yeni tecrübeler edinilecek inceleme gezisinde Kartepe'nin uluslararası düzeyde tanıtımı ile birlikte turizm konusunda işbirliği temasları da kurulacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Üzülmez, İspanya'da Tarihi Kentler Birliği Teknik İnceleme Programına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement