Başkan Yazgı'dan Özel Çocuklara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yazgı'dan Özel Çocuklara Ziyaret

Başkan Yazgı\'dan Özel Çocuklara Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmaları kapsamında fırsat bulduğu her zaman özel çocukları ziyaret ediyor.

20.06.2016 09:53

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmaları kapsamında fırsat bulduğu her zaman özel çocukları ziyaret ediyor.

Özel çocuklarla sıklıkla vakit geçiren Başkan Haluk Şahin Yazgı, onların toplumda çok özel bir yeri olduğunu belirterek, herkesin bir engelli olma adayı olduğunu kaydetti. Aksaray Belediyesi'nin engelli dostu bir belediye olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Yazgı, "Aksaray Belediyemiz özel bireylere yönelik birçok ilklere öncülük ediyor. İlk olarak belediye meclisinden alınan kararla engellilere indirimli su uygulaması başlattık. Şehrin muhtelif yerlerine engelli araçlara yönelik engelli şarj istasyonu kurduk. Yine toplu taşıma araçlarımız engellilere uyumlu hale dönüşmesini sağladık. Toplu taşıma araç şoförlerine bu konuda duyarlı davrandıkları için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki engellilerin ücretsiz 'kart68'den faydalanıyorlar. Belediyemiz öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ile 'Ses-Sizsiniz' projesi başlattık. Bunların tamamı özel kardeşlerimiz içindi. Sadece bu tür hizmetlerle onların yanında olmakta yetmez. Onları her zaman hatırlamalı, her zaman ilgilenmeli, onlarında bu toplumun birer parçası olduklarını hissettirmemiz lazım. Bu nedenle fırsat bulduğum her zaman özel bireylerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hoşça vakit geçirip birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yazgı'dan Özel Çocuklara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement