Başkan Yılmaz, Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz, Çalışmaları Denetledi

Başkan Yılmaz, Çalışmaları Denetledi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Büyüktepe Mahallesi'ndeki çalışmaları denetleyerek bilgi aldı.

06.10.2015 10:57

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ekiplerin Büyüktepe (Tıl) Mahallesi'nde devam eden mahalle içi beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Siverek'te Büyüktepe Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, gelen talepleri dinleyerek not aldı. Daha sonra çalışma yapılan alanları gezen Başkanı Yılmaz, bir süre çalışan işçilerle görüştü. Yılmaz ardından yapılan beton yol çalışmalarında geri dönüş olmadığını hatırlatarak, çalışma sırasında hassas davranılmasını istedi.

Mahalle sakinleriyle gazetecilere açıklama yapan Başkan Yılmaz, belediye seçimlerinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade etti.

Yılmaz, "Bugün meclis üyesi arkadaşlarımız ve yakın çalışma arkadaşlarımızla birlikte Büyüktepe mahallemize ziyarette bulunduk. Büyüktepe mahallemizde Kırsal Hizmetler ile Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz köy içi yani mahalle içi diye tabir ettiğimiz sokaklarımızı betonla kaplama işini yapmışlar. İşi çokta güzel gerçekleştirmişler. Ben öncelikle ekipte yer alan arkadaşlarımı kutluyorum. Biraz gecikmeli de olsa bu mahallemize hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim hedefimiz şu biz sadece siyasette seçimden seçime hizmet yapan, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir anlayışa sahip değiliz. Gerek ben, gerekse meclis üyesi arkadaşlarım sürekli sahadayız, ilçemizin gerek merkezinde gerekirse kırsal mahallelerimizde bu çalışmalarımızı bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Sadece belirli bir kesime hizmet eden anlayışa karşı olduklarını vurgulayan Yılmaz, "Bugün ilçemizin kuzeyinde yer alan mahallelerimize gelirken, başka günlerde gerek doğusuna gerek güneyine gerekse batısındaki mahallelere de gidip ziyarette bulunup çalışma yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyüktepe sırasında Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a temaslarında Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, meclis üyeleri Cumali Karavar, Ramazan Baylan, Eyüp Çınar ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz, Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement