Başkan Yılmaz, Cuma Namazı Sonrası Etli Pilav Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz, Cuma Namazı Sonrası Etli Pilav Dağıttı

Başkan Yılmaz, Cuma Namazı Sonrası Etli Pilav Dağıttı

Bolu Belediyesi tarafından vatandaşlara Cuma şuurunu aşılamak için her Cuma günleri bir mahalle ve köye giderek pilav dağıtımı başladı.

05.02.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediyesi tarafından vatandaşlara Cuma şuurunu aşılamak için her Cuma günleri bir mahalle ve köye giderek pilav dağıtımı başladı. Bu kapsamda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Okçular köyünde pilav dağıttı.

Bolu Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yeni bir proje başlatarak her hafta bir mahalleye gidip Cuma namazı çıkışında vatandaşlara pilav dağıtıyor. Cuma günleri bir mahalleye giderek vatandaşlarla kaynaşan belediye ekipleri, hem o mahallenin sorunlarını dinliyor hem de Cuma şuurunu aşılıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta Okçular köyüne giderek önce Cuma namazını kıldı, daha sonra da vatandaşlara etli pilav dağıttı. Köylüler, belediye hizmet TIR'ının önünde yemeklerini yiyerek belediye başkanına isteklerini ilettiler.

Pilav dağıtma projesinin vatandaşlara Müslümanlar'ın özel günü olan Cuma şuurunu aşılamak olduğunu söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "İşte burada toplanmamızın sebepleri var. Herkes sorunlarını dile getirebiliyor. Birbirimize yardımcı oluyoruz. Amacımız kaynaşmak ve bir araya gelerek sorunlarını dile getirebilmek" dedi.

Mahallelerinde belediye başkanını ağırlamanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise ihtiyaçlarını sıralayarak Başkan Yılmaz'dan destek istediler. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz, Cuma Namazı Sonrası Etli Pilav Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement