Başkent'te Korkutan İntihar Girişimi - Son Dakika
3.Sayfa

Başkent'te Korkutan İntihar Girişimi

Ankara'da başına Türk bayrağı saran bir erkek şahıs, Atatürk Anıtı'na çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri şahsı, uzun uğraşlar sonunda ikna etti.

02.09.2016 11:46  Güncelleme: 15:55

Başkent'te kafasına Türk bayrağı saran bir erkek şahıs, başına silah dayayarak intihar etmek istedi. Polis ekipleri, silahlı şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı.

ATATÜRK ANITI'NA ÇIKTI

Olay, saat 10.30 sıralarında Altındağ'da meydana geldi. Ulus'ta bulunan Atatürk Anıtı'na çıkan kafası Türk bayrağıyla sarılı bir kişi, başına silah dayayarak intihar etmek istedi. Durumu fark eden vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ÇELİK YELEK GİYDİLER

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, bir süre şahsı ikna etmek için uğraştı ancak sonuç alamadı. Daha sonra çelik yeleklerini giyen ekipler, silahlı şahsa biraz daha yaklaşarak ikna çalışmalarına devam etti.

GÜÇLÜKLE İKNA EDİLDİLER

Polis ekiplerine dolandırıldığı için intihar etmek istediğini söyleyen şahıs, uzun süren çalışmaların ardından silahını bırakmaya ikna edildi. İkna edilen şahıs, polis aracına alınarak karakola götürüldü.

VATANDAŞLAR İZLEDİ

İkna çalışmaları sırasında çevrede biriken insan kalabalığı da polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen meraklı gözlerle yaşananları seyretti. Kimi vatandaşlar ise bu anları telefonlarının kamerasıyla kaydetti.

Başkent\'te Korkutan İntihar Girişimi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkent'te Korkutan İntihar Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement