Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri - Son Dakika
Spor

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri

Gaziantep'te gerçekleştirilecek A Grubu maçları öncesi takımların başantrenörleri basın toplantısı düzenledi

06.10.2013 15:42

Basketbolda, Gaziantep'te gerçekleştirilecek Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası elemeleri A Grubu maçları öncesi takımların başantrenörleri basın toplantısı düzenledi.

Kendirli Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Royal Halı Gaziantep, Pınar Karşıyaka, Banvit ve Trabzonspor takımlarının temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Basketbol İl Temsilcisi Güven Alkoçak, takımların sakatsız bir turnuva geçirmesini temenni ederek, "Güzel bir turnuva geçirmeyi diliyoruz. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, zor bir grupta mücadele edeceklerini belirterek, "Her takım her sonucu alabilecek durumda. Amacımız ilk iki sırada yer almak ve son 8 takım arasında bulunmak. Rakiplerimizin hiçbirinden çekinmiyoruz" diye konuştu.

Royal Halı Başantrenörü Aziz Bekir, grupta her maçın zorlu olacağını, ilk iki sırada yer almak istediklerini dile getirdi.

Trabzonspor Başantrenörü Hasan Özmeriç de "Burada bulunmaktan memnunuz. İlgi üst düzeyde, bu nedenle çok mutluyuz. Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Bir galibiyetle gruptan çıkabilir ya da iki galibiyetle elenebilirsiniz. Trabzonspor olarak son 8 takım arasında olmak istiyoruz" dedi.

Banvit Başantrenörü Dimitris İtoudis ise çok zor bir grupta yer aldıklarını söyledi. Tüm takımlar gibi sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini anlatan İtoudis, şunları kaydetti:

"Son 8 takım arasında yer almak bizim hedefimiz. Litvanya'da iki Euroleague ön eleme maçı oynadık. Dolayısıyla biraz daha farklı durumdayız. Ancak taraftarlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Toplantı sonrası katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

A Grubu eleme maçları yarın Karataş Spor Salonu'nda başlayacak. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement