Başpehlivan Yeşil Yeşil'den Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başpehlivan Yeşil Yeşil'den Başkan Şahin'e Ziyaret

Aksu 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde altın kemer kazanan Yeşil Yeşil, Başkan Şahin'e ziyaret etti.

28.10.2014 15:34

Aksu 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin ilk başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i makamında ziyaret etti.

Başpehlivan Yeşil Yeşil, burada yaptığı konuşmada, memleketinde ilk kez düzenlenen güreşlerde başpehlivan olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Aksu 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ilk altın kemeri taktığı için sevinçli olduğunu dile getiren Yeşil Yeşil, "Böyle güzel bir organizasyona imza attığı için Belediye Başkanımız Halil Şahin ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şahin de başpehlivan Yeşil Yeşil'i başarısından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

İlçedeki ilk güreşlerde Aksulu bir güreşçinin başpehlivan olduğunu belirten Şahin, Yeşil Yeşil'den önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar beklediklerini kaydetti.

Güreşlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Şahin, "Federasyon tarafından bize verilen tarihte düzenlediğimiz ve özverili bir çalışmanın ürünü olan güreşlerimiz beğeni ile izlendi. Zaman zaman yağan yağmur bile güreşlere ilgiyi azaltmadı" diye konuştu.

Aksu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ise başarılı bir organizasyon düzenlediklerini, önümüzdeki yıllarda daha iyisini yaparak bölgenin en iddialı güreşlerini düzenleyeceklerini ifade etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başpehlivan Yeşil Yeşil'den Başkan Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement