Bayern Golleri Yağdırmaya Devam Ediyor: 4-1 - Son Dakika
Spor

Bayern Golleri Yağdırmaya Devam Ediyor: 4-1

Bayern Golleri Yağdırmaya Devam Ediyor: 4-1

Almanya'da açık ara liderliğini sürdüren Bayern Münih, Köln'ü Schweinsteiger, Ribery, Robben ve Lewandowski'nin golleriyle mağlup etmeyi başardı.

27.02.2015 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga'nın 23. hafta mücadelesinde lider Bayern Münih, sahasında Köln'ü farklı geçti ve zirvede puan farkını tekrar çift basamaklı hanelere çıkardı.

Son iki maçında rakip filelere 14 gol yollayan Bavyera temsilcisi, Allianz Arena'daki müsabakada rakibini 4-1'lik skorla geçerek rahat bir galibiyet daha elde etti.

Maça erken gelen golle başlayan Bayern, henüz üçüncü dakikada Arjen Robben'in ortasını iyi takip eden Bastian Schweinsteiger'in kafasıyla skor üstünlüğünü ele geçirdi. Baskılarını sürdüren ev sahibi, 10. dakikada farkı ikiye çıkardı. Takımın tecrübeli isimlerinden Franck Ribery son haftalardaki yüksek formunu sürdürdü ve güzel bir golle durumu 2-0'a taşıdı. Ancak devrenin uzatma dakikalarında Köln, Anthony Ujah'ın ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi ve ikinci yarı öncesi soyunma odalarına ümitli gitti.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Münih ekibinde geciken gol biraz sinirleri gerse de bu sefer sahneye ilk golün asistini yapan Hollandalı yıldız Arjen Robben çıktı. Franck Ribery'nin ortasında arka direkte topu tamamlayan golcü oyuncu, farkı tekrar ikiye çıkardı. Golle beraber direnci kırılan Köln, 75'te dördüncü golü de kalesinde gördü. Sezon başında transfer edilen ve sürekli ağır eleştiriler alan Robert Lewandowski, yakın mesafeden attığı golle maçın skorunu tayin etti.

Bu galibiyetle beraber Bayern Münih puanını 58'e yükseltirken, Köln ise 25 puanda kalarak küme düşme tehlikesini yakından yaşamaya devam etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bayern Golleri Yağdırmaya Devam Ediyor: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement