Bayrampaşa'da Yangın - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'da Yangın

Bayrampaşa\'da Yangın

İstanbul Bayrampaşa'da depo olarak kullanılan 4 katlı binanın 3. katında çıkan yangın sonucu büyük hasar meydana geldi.

26.09.2014 23:00  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa'da depo olarak kullanılan 4 katlı bir binanın üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Ancak binada büyük hasar meydana geldi.

Yangın, Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Çarşı Caddesi üzerinde, depo olarak kullanılan 4 katlı binanın üçüncü katında akşam saatlerinde çıktı. Binadan dumanlar çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere hemen müdahale etti. Yangın sırasında işyerinde bulunan çalışanlar da 4. katta mahsur kaldı. Mahsur kalan işçiler itfaiye merdiveniyle binadan çıkarıldı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Ancak işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

GEÇ FARK ETTİK

İşyeri sahibi Abdullah Aydoğan, binayı ben depo olarak kullanıyorum. Gördüğünüz gibi üçüncü katta bir yangın çıktı. Ama sebebini henüz bilmiyoruz, elektrik kontağından çıktığı söyleniyor. İtfaiyenin raporuna bakacağız. Binanın tamamı malzeme dolu. O katı avize ve elektrik malzemeleri deposu olarak kullanıyoruz. Herhangi bir üretim yok. Her şey kolilerde ve ambalajlı ürünler. Yangın, deponun kapanmış olduğu saatte olduğu için, herhangi bir yaralı ve can kaybımız yok. Katlarda yangın söndürme tüpleri olmasına rağmen geç fark edildi şeklinde konuştu.

İtfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'da Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement